Супер премия за домашни любимци

Произведено в Германия

Висококачествени съставки

Гаранция за качество на JOSERA

С храните за домашни любимци на Josera можете да сте сигурни, че: Като специалисти в първокласната храна за домашни любимци ние се уповаваме на опит и ноу-хау, трупан повече от 75 години. Всеки, който избере марката JOSERA petfood, получава „Petfood with passion“. В тези думи ще откриете нашия ангажимент и обещание по отношение на изключително висококачествените формули, с които произвеждаме висококачествена храна за Вашите кучета, котки и коне. Нашият разнообразен асортимент осигурява на най-високо ниво всичко необходимо на Вашите четириноги приятели през всички важни етапи в живота. Убедете се сами.

Разработване на продуктите - само най-доброто за Вашия любимец

Висококачествената храна за домашни любимци не само трябва да е вкусна на Вашия четириног приятел, но и да е с изключителна поносимост и да отговаря на неговите индивидуални нужди. Ето защо висококачественият състав на нашите продукти се разработва съвместно от екип от диетолози, научни експерти и специалисти от практиката, следвайки най-новите открития. Нашите експерти са винаги в крак с времето и при разработването на нашите формули следват най-новите научни открития на признати диетолози в сферата на храненето на животни.

Schieblehre_555x555px

Изключително високото качество при нас започва с внимателния подбор на съставките. Затова в нашите в нашите премиум храни за кучета, котки и коне използваме само висококачествени, естествени и здравословни съставки. Ние не използваме ГМО суровини, не добавяме пшеница и соя, както и изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Това бива договорно гарантирано от нашите доставчици  и редовно правим проверки в нашата собствена акредитирана лаборатория. За да можем непрекъснато да гарантираме високите стандарти за качество, ние отдаваме голямо значение на дългосрочното и надеждно сътрудничество с нашите търговски партньори.

И разбира се, месните продукти, които използваме, са изключително и само от животни, подходящи за консумация и от хора. За защита на запасите от дива риба, сьомгата в нашите продукти произхожда от щадящи водната среда европейски аквакултури. Освен това при производството на премиум храните за животни JOSERA с предимство се  използват регионални суровини.

Labor_555x555px

JOSERA гарантира безупречно и първокласно качество на продукта. Поради тази причина всички входящи суровини, преди да бъдат преработени, се изследват в нашата собствена,  акредитирана лаборатория, съгласно най-строгите критерии и най-високите стандарти. Допълнително изходящите готови продукти се проверяват отново, преди да напуснат завода. От самото основаване на нашата компания практика е да не извършваме никакви опити с животни във връзка с разработването на нашата храна за домашни любимци.

Химици-технолози, биолози и лаборанти работят ръка за ръка, за да гарантират най-доброто качество за Вашия любимец. Предлагайки максимална усвоимост, смилаемост, поносимост, както и всичко необходимо за хубава кожа и козина, продуктите на JOSERA носят ценни ползи за здравето на Вашия четириног любимец. За да удовлетворяваме непрекъснато нашите собствени претенции за лидерство по отношение на качеството, в допълнение на държавния контрол, редовно се подлагаме на доброволни, независими изследвания.  Независими държавни одитори удостоверяват акредитацията на нашата лаборатория Josera Erbacher Service Labor съгласно ISO/IEC 17025 за възможно най-високия международен стандарт за качество за изпитващи лаборатории.

Ntakata-Mountains_555x555px

В ежедневната ни работа винаги на преден план стои отговорността към хората около нас, животните, околната среда и бъдещите поколения. Ето защо обединихме всички сфери на устойчивост - икономика, екология и човешки фактор - в една конкретна цел: до 2020 г. да станем изцяло въглеродно неутрални. За да постигнем целта, в нашата стратегия за устойчивост е залегнала намерението да компенсираме всички емисии на CO2, причинени при производството на нашите продукти. Заедно с Carbon Tanzania и myclimate, ние подкрепяме като активен партньор и проекта за опазване на горите Ntakata Mountains.

За да продължим да оптимизираме устойчиво нашите екологични показатели, като част от нашата система за управление на околната среда и енергията ние непрекъснато подлагаме на проверка всички наши процеси и продукти. Например, за  устойчиво намаляване на въздействието върху околната среда от нашите дейности сме въвели използването на ресурсно-ефективни производствени и екологосъобразни транспортни процеси. Вече няколко пъти сме отличавани във връзка с нашия ангажимент за спестяване на енергия и CO2 емисии.

През 2018 г. JOSERA е първият производител на храна за животни, който публикува доклад за устойчивостта. Докладът е в съответствие с насоките на Глобалната инициатива за отчетност (GRI).

Семейната компания JOSERA действа във Ваш интерес по отношение на здравословното хранене, устойчивите и икономични действия, както и за едно изпитано управление на качеството: Можете да разчитате на нас!