Супер премия за домашни любимци

Произведено в Германия

Висококачествени съставки

отпечатък

Правна информация
Информация съгласно с чл. 5 от Закона за немската телемедия:
Josera petfood GmbH & Co. KG
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Германия
Лично отговорен акционер за Josera petfood GmbH & Co. KG:
Josera petfood Beteiligungs-GmbH
Industriegebiet Süd
63924 Kleinheubach
Контакти:
Тел.: +49 (0) 9371 940-0
Факс: +49 (0) 9371 940-149
Електронна поща: josera(at)josera.de
Съд за регистрация: Local Court of Aschaffenburg
Регистрационен номер: HRA 5614
Данъчен номер 202/164/54805
Номер по ДДС в съответствие с чл.27a законът в Германия за данък върху продажбите: DE 305 344 385 
Вписване в регистъра: Съд за регистрация: Local Court of Aschaffenburg
Регистрационен номер: HRB 13637
Компетентен надзорен орган:
Правителството на Oberbayern
Контрол на храните за животни Bayern
Department 56
Maximilianstraße 39
80538 Мюнхен
Главни изпълнителни директори на Josera petfood GmbH & Co KG:
Stephan Hoose (Стефан Хоуз)
Отговорност за съдържанието
Като доставчик на услуга ние носим отговорност за нашето съдържание на този сайт съгласно общото законодателство в съответствие с § 7. 1 TMA. Въпреки това, в съответствие с  §§ 8 до 10 TMA, ние, като доставчик на услуга, не сме отговорни за наблюдението върху всяка изпратена или съхранена информация от външни доставчици или за проверка на каквито и да било индикации за незаконна дейност. Всякакви задължения относно премахването или блокирането на използването на информация в съответствие с общите закони остават незасегнати от това. Независимо от това отговорността, свързана с това, е възможна едва от момента, в който узнаем за конкретно нарушение. Ако разберем за такова нарушение, незабавно ще премахнем това съдържание.
Отговорност за връзките
Нашият сайт съдържа линкове към външни уебсайтове, управлявани от трети страни, чието съдържание не ни повлиява. Следователно не можем да поемем отговорност за това съдържание. За съответното съдържание е отговорен операторът на свързаните страници. Свързаните страници бяха проверени за възможни нарушения по време на свързването. Неправомерно съдържание не бе идентифицирано по време на свързването. Постоянният контрол за съдържанието на свързаните страници обаче не е възможен без индикация за конкретно нарушение. Ако разберем за такова нарушение, незабавно ще премахнем връзката. 
Авторско право
Съдържанието и работата, предоставени на тези страници, които са събрани от оператора на сайта, са предмет на закона за авторското право в Германия. Възпроизвеждането, преработката, тиражът или всяка друга форма на използване, която излиза извън рамките на закона за авторското право, изисква писменото съгласие на съответния автор / доставчик. Изтеглянията и копията на този сайт са разрешени само за лична, нетърговска употреба. Доколкото съдържанието на тази страница не е съставено от оператора, ще се спазват законите за авторските права на трети страни. По-специално, съдържанието на трети страни ще бъде посочено като такова. Въпреки това, ако научите за нарушение на авторските права, моля, информирайте ни за това. Веднага след като разберем за такова нарушение, незабавно ще премахнем съдържанието.