Супер премия за домашни любимци

Произведено в Германия

Висококачествени съставки

TURKEY PATÉ WITH COURGETTE

JOSERA Paté предлага разнообразие в менюто на Вашия любимец. Освен висококачественото месо и карантии, балансираната мокра храна осигурява и всички основни хранителни вещества, от които Вашата котка се нуждае за пълноценно, здравословно хранене. Така Вашата котка ежедневно е напълно подсигурена с нашата JOSERA Paté като пълноценна храна.

С 70% вкусно патешко както и зеленчуциМасло от сьомга доставя по естествен начин съществени Omega-3- и 6-мастни киселиниСъс специални диетични растителни фибри, които могат да противодействат на образуването на космени топкиОптимално подходяща за ежедневно хранене, несъдържащо зърнени култури за здрави и чувствителни коткиЦелесъобразният избор на съставки подпомага pH-стойност от 6,0-6,5 и с това може да противодейства на образуването на камъ...

Пълноценна храна за израснали котки

Пълноценна храна за израснали котки
пуйка (състояща се от сърца, месо, черен дроб, стомах и шийки); пилешки бульон; тиквички; минерали; масло от сьомга; Люспи от семената на индийски бял живовляк;
Препоръка за хранене
за 24ч / 4 kg тегло
 =  Храна (мокра + суха) Само мокра храна
1-2x Paté + 20 g суха храна 2-3 x Paté
 

Предимства на продукта

Контрол на pH на урината

Контрол на pH на урината

Целенасоченият избор на съставки подпомага pH-стойност от 6,0-6,5 и с това може да противодейства на образуването на камъни в пикочните пътища.
Против космени топки

Против космени топки

Със специални диетични растителни фибри на люспи от семена на живовляк, които могат да противодействат на образуването на космени топки.
без зърнени култури

без зърнени култури

Оптимално за ежедневно хранене без съдържание на житни култури за здрави и чувствителни котки.